Doživotní záruka na naše sluneční brýle

Doživotní záruka na naše sluneční brýle

Doba čtení 2 minuty

Jsme na trhu již od roku 2017 a za tuto dobu máme téměř nulové procento reklamací, což nás utvrdilo v tom, že Vám rádi poskytneme doživotní záruku na všechny naše sluneční polarizační brýle zakoupené od 1. 6. 2022. Za kvalitou našich produktů si stojíme, důkladně vybíráme a testujeme ty nejlepší materiály, v čele s kvalitním TR90 materiálem, ze kterého jsou vyrobeny rámečky všech našich slunečních brýlí a který brýlím dodává výjimečné vlastnosti z hlediska odolnosti. Dobou, po kterou lze doživotní záruku uplatnit, je myšlena přirozená doba životnosti výrobku, nikoliv doba života jeho majitele, natož případných dědiců. Životnost dále definujeme jako dobu do 3 let od případného ukončení výroby daného produktu. 

Doživotní záruka na sluneční polarizační sportovní brýle dámské pánské české značky Gnarly Owl sova

 

Na co se doživotní záruka vztahuje?

Doživotní záruka se vztahuje na výrobní a konstrukční vady produktu, stejně tak jako na vady materiálu či komponentů. Přestal Vám fungovat zip na pouzdře k brýlím? Napište nám a rádi Vám danou část vyměníme za novou. Po uplynutí zákonné záruční lhůty 24 měsíců si vyhrazujeme právo v případě neopravitelného či nedostupného výrobku tento produkt po dohodě s Vámi nahradit podobným produktem ve stejné kategorii. Nelze se tedy domáhat finančního vyrovnání.

Doživotní záruka prodloužená na české brýle polarizační sportovní Gnarly Owl sova

 

Co nelze v rámci doživotní záruky reklamovat?

Záruka se nevztahuje na mechanické poškození produktu při jeho špatném zacházení nebo skladování, typicky poškrábané zorníky, prasklý rámeček po pádu nebo rozsednuté brýle. Doživotní záruka se rovněž nevztahuje na opotřebení běžným, a to především dlouhodobým a intenzivním užíváním, díky kterému může dojít například ke změně odstínu barev materiálu, poškrábání zorníků, sloupnutí loga atd. Doživotní záruku nelze uplatnit na fotochromatický zorník. K čemu slouží fotochromatický zorník, jsme psali v příspěvku Fotochromatické brýle v povinné výbavě každého sportovce. Dobrou zprávou je, že kdyby se Vám s brýlemi náhodou stalo cokoliv, na co se záruka nevztahuje, jsme schopni dodat Vám náhradní díly. Nebojte se tedy ozvat. 

Prodloužená doživotní záruka na polarizační sluneční brýle Gnarly Owl sova

 

Jak postupovat pro uplatnění záruky?

Napište nám prosím vždy předem na email info@gnarlyowl.cz a domluvíme se s Vámi na průběhu reklamace. Mezitím nezapomeňte nás označovat ve svých příbězích a příspěvcích na sociálních sítích #gnarlyowl. Těšíme se na vaše zážitky.

 

 

Zpět na blog

Napište komentář

Upozorňujeme, že komentáře musí být před zveřejněním schváleny.